Σε περιοδεία στην Κρήτη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να καταφέρει να προσελκύει νέα μέλη ανά την Ελλάδα και να διευρύνει την βάση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως παρουσιάζουν τελευταία την αναδιάρθρωση του κόμματος.

Από τους σταθμούς της περιοδείας του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Σφακιά του που είναι και «έδρα» του Παύλου Πολάκη που ουκ ολίγες φορές ο Αλέξης Τσίπρας τον έχει υποστηρίξει από τα έδρανα της Βουλής και όχι μόνο…

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αδειάσει τον Παύλο Πολάκη αφήνοντας τον άφωνο.

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε μία μεγάλη βεράντα για τον «ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ» και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας το κινητό τηλέφωνο, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι «από αυτό ενημερωνόμαστε, με αυτό επικοινωνούμε» κτλ, πήρε το κινητό από τα χέρια του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας και έριξε το καρφί του…

«Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος (σ.σ Πολάκης), καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” του δίνετε θάρρος και συνεχίζει (σ.σ γέλια) – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ».