Θυμάστε που ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα ο πρώην πρωθυπουργος και πρώην πρόεδρος της ΝΔ να υποβάλει μήνυση κατά του δημοσιογράφου; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε…

Με νέα ανάρτησή του στο Twitter ο Κώστας Βαξεβάνης προχωρά σε μια πρωτοφανή στήριξη του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι αφού τον εξαπάτησαν και τον ξαναέριξαν σε «πολιτικό χειμώνα», τώρα απέκλεισαν και την πιθανότητα να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και συγκεκριμενα στο «Πολιτικό Καφέ» ο Γιάννης Κουρτάκης ξεκάθαρισε το τοπίο σχετικά με τα σενάρια που ήθελαν τον Αντώνη Σαμαρα για την Προεδρία.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter





Υπενθυμίζεται ότι ο «πόλεμος» μεταξύ Κώστα Βαξεβάνη και Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε όταν ο εκδότης του Documento είχε προχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2018 μια προκλητικά προσβλητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά. Αποτέλεσμα ήταν ο πρώην πρωθυπουργός να υποβάλει μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε εδώ το επίμαχο tweet





Όμως ο Κώστας Βαξεβάνης δεν άφησε «αναπάντητη» την μήνυση και είχε επανέρθει με ένα προκλητικό κείμενο χρησιμοποιώντας υβριστικές φράσεις κατηγορώντας για μια ακόμα φορά τον Αντώνη Σαμαρά Σαμαρά ότι «δεν ευελπιστεί τίποτα νομικά ή ευελπιστεί σε μια επικοινωνιακή παράτα με συνοδοιπόρο τα φιλικά του Μέσα ή απλώς είναι όμηρος της πολιτικής ψύχωσης και εμμονής που περιγράφουν εδώ και χρόνια ως χαρακτηριστικό του».

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά ότι οι επιθέσεις του εκδότη του Documento δεν σταμάτησαν μόνο στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού καθώς δεν δίστασε να τα βάλει και με τον γιο του, όταν τον Αύγουστο του 2018 προσπάθησε να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις μέσω της εφημερίδας Documento. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Σαμαράς, ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τους γονείς του.
Ακολούθησε σκληρή επίθεση από «σχολιαστές», οι οποίοι -ξαφνικά- «θυμήθηκαν» ότι πριν από έξι χρόνια ο Κώστας Σαμαράς είχε -υποτίθεται- πιαστεί να αντιγράφει σε διαγώνισμα από μια καθηγήτρια, η οποία στη συνέχεια υποτίθεται επίσης ότι απολύθηκε από το Κολλέγιο για λόγους εκδίκησης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει αποβιώσει.