Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την συζήτηση για την προεδρική εκλογή, η οποία έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι της πολιτικής συζήτησης.

Η πασίδηλη πλέον αγωνία τους δεν έχει να κάνει μόνο με τα όσα ακούγονται στα τηλεοπτικά πάνελ από τους πρώην υπουργούς και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αυτοκριτική τους και το πολιτικό τους παρελθόν, ούτε με το γεγονός, όπως έγραψε το Secret ότι ρωτούν στους διαδρόμους της Βουλής αν έχει κανείς εικόνα για το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση.

Αυτό που μαρτυρά την αγωνία τους είναι η μεγάλη ανάγκη να καλύψουν την… άγνοια που υπάρχει στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανοίγει τα χαρτιά του, παρά μόνο ρίχνει… τυράκια με τα οποία όχι μόνο «τσιμπούν», αλλά ταράσσονται για τα καλά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να μάθουν εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει, σχετικά άμεσα, εκ νέου συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα της Προεδρικής εκλογής.