Στροφή στο παρά πέντε ετοιμάζεται να κάνει ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης «σκευωρία Novartis», ο οποίος μετά την παραπομπή του σε Προανακριτική Επιτροπή στη Βουλή διαπιστώνει ότι είναι τελικά μεγάλο το βάρος της υπόθεσης που έχει να σηκώσει και σπεύδει να βάλει στο κάδρο κι άλλα πρόσωπα.

Οι τελευταίες του αναφορές στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, δείχνουν ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναζητά… διέξοδο στην προσπάθειά του να αποδομήσει το κατηγορητήριο το οποίο τον έστειλε στην Προανακριτική.

 «Είχα ενημέρωση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή» δήλωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να δικαιολογήσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις που ακολούθησαν τον Φεβρουάριο του 2018 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον ίδιο να δηλώνει στις κάμερες ότι η Novartis είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

 Η στάση … «η Εύα με εξαπάτησε» προκαλεί σκέψεις και προβληματισμούς, ιδιαίτερα όταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ήταν από αυτούς που ανέβασε ιδιαίτερα τους τόνους για το σκάνδαλο Novartis.