Την αναφορά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από το βήμα της Βουλής ότι «έφτασαν στο σημείο να αποκαλύπτουν δείπνα με συνεργάτες μου» σχολίασε ο εκδότης των Παραπολιτκών Γιάννης Κουρτάκης.

Το σχετικό tweet που ανέβασε στον λογαριασμό του:

Oι αποκαλύψεις των Παραπολιτικών

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα και ο φακός των Παραπολιτικών είχαν αποκαλύψει το δείπνο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με την «παρέα» Παπαδάκου και Φιλιππάκη της «Δημοκρατίας».



Ακολούθησε και νέο δείπνο, στο Gaspar του Παλαιού Ψυχικού μόνο Παπαγγελόπουλου και Φιλιππάκη.

Προφανώς οι δυο άνδρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ακόμη δημόσια εμφάνιση, θέλοντας να δείξουν ότι δεν «ψαρώνουν» από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τους αφορούν.

Όσοι γνωρίζουν τον Μιμή, εκφράζουν την βεβαιότητά τους, ότι το δείπνο ήταν ιδέα του επονομαζόμενου και ως «Ρασπούτιν».

«Πάμε στο Ψυχικό για να τους κάνουμε να σκάσουν...» είναι μια από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο Παπαγγελόπουλος, αλλάζοντας κατά περίσταση την τοποθεσία.

Ανεξάρτητα από τα οποία τρικ «επιστρατεύουν» οι δυο πολύ στενοί φίλοι, ένα δεν μπορούν να διαψεύσουν. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν και παραμένουν μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πλέον η σχέση των δυο ανδρών δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Εκείνο που μένει να διερευνηθεί είναι τα δημοσιεύματα των εφημερίδων του κ. Φιλιππάκη, τα οποία σχετίζονται είτε με την υπόθεση Novartis, είτε με άλλες δικαστικές υποθέσεις για τις οποίες είχε επιδείξει ζωηρό ενδιαφέρον με την ιδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσυνης κ. Παπαγγελόπουλος.