Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα ο λεγόμενος πρωινός καφές του ΚΙΝΑΛ, μια ώρα πριν την καθιερωμένη συνάντηση του επικοινωνιακού επιτελείου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κεντροαριστεράς.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 11πμ και το τόπος που θα σερβιριστεί ειναι το γραφείο του γραμματέα του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Στο νέο αυτό άτυπο όργανα μετέχουν ο εκρπόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης  Χριστοδουλάκης, ο Γραμματέας Επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Μάντζος, ο γραμματέας του οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας καθώς και ο στενοί συνεργάτες της Νίκος Βοσδογάννης, Φίλιππος Φιλιππακόπουλος και Χρήστος Πρωτόπαππας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνθεση του πρωινού καφέ - πέραν των παραπάνω προσώπων - θα διαμορφώνεται με τη συμμετοχή και άλλων στελεχών, ανάλογα με τις ανάγκες και τη θεματολογία της επικαιρότητας και θα συνεδριάζει κάθε πρωί για να καθορίσει την επικοινωνιακή ατζέντα και να καταγράφει τις προτεραιότητας του ΚΙΝΑΛ.