Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των Παραπολιτικών, αναφορικά με το δείπνο των Παπαγγελόπουλου, Παπαδάκου, Φιλιππάκη, οι δυο εκ των τριών της παρέας, επέλεξαν να «ξαναχτυπήσουν». Αυτή τη φορά στο Gaspar του Παλιού Ψυχικού. Συγκεκριμένα από τις 21:00 ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσυνης Δημητρης Παπαγγελόπουλος δειπνούσε με τον εκδότη της «Δημοκρατίας» Γιάννη Φιλιππάκη, στο γνωστό στέκι του Ψυχικού.

Προφανώς οι δυο άνδρες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ακόμη δημόσια εμφάνιση, θέλοντας να δείξουν ότι δεν «ψαρώνουν» από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τους αφορούν. Όσοι γνωρίζουν τον Μιμή, εκφράζουν την βεβαιότητά τους, ότι το αποψινό δείπνο είναι ιδέα του επονομαζόμενου και ως «Ρασπούτιν». «Πάμε στο Ψυχικό για να τους κάνουμε να σκάσουν...» είναι μια από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο Παπαγγελόπουλος, αλλάζοντας κατά περίσταση την τοποθεσία. Ανεξάρτητα από τα οποία τρικ «επιστρατεύουν» οι δυο πολύ στενοί φίλοι, ένα δεν μπορούν να διαψεύσουν. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν και παραμένουν μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πλέον η σχέση των δυο ανδρών δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Εκείνο που μένει να διερευνηθεί είναι τα δημοσιεύματα των εφημερίδων του κ. Φιλιππάκη, τα οποία σχετίζονται είτε με την υπόθεση Novartis, είτε με άλλες δικαστικές υποθέσεις για τις οποίες είχε επιδείξει ζωηρό ενδιαφέρον με την ιδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσυνης κ. Παπαγγελόπουλος.

Υ.Γ.: Από το δείπνο των Φιλιππάκη απουσιάζει η κυρία Γιαννα Παπαδάκου, σε αντίθεση με τις κυρίες των κύριων που είναι παρούσες.

Αξίζει.: Στο εξωτερικό του χώρου βρίσκονται άνδρες που προφανώς προστατεύουν τον Μίμη, ο οποίος προ καιρού πανικοβλήθηκε επειδή του αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της αστυνομικής δύναμης που του είχε διατεθεί.

thumbnail_de2f3238-c7b1-401c-9cec-6ddec04b0a06


thumbnail_f3d5a8c8-7b39-49bd-8420-93072c905be2