Mέχρι του σημείου να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο έναν... δύτη προκειμένου να ξεμπλοκάρει μια επένδυση έφτασε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο λόγος για την επένδυση της NCH Capital στο παραθαλάσσιο ακίνητο της Κασσιόπης, στο βορειοανατολικό τμήμα της Κέρκυρας, μία ακόμα από τις μεγάλες επενδύσεις που λιμνάζουν τα τελευταία χρόνια λόγω κυρίως της γραφειοκρατίας, αλλά και της αδιαφορίας της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο «γαλάζιος» υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τις υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας, για να μάθει γιατί καθυστερεί να ξεκινήσει το έργο. Η αρμόδια υπάλληλος, αφού ξεπέρασε την αρχική της έκπληξη, καθώς δεν περίμενε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον κ. Γεωργιάδη, τον παρέπεμψε στην αρχαιολογική υπηρεσία, με την υπεύθυνη να λέει στον υπουργό ότι πρέπει να γίνουν έρευνες για τυχόν ενάλιες αρχαιότητες από εξειδικευμένο δύτη, ο οποίος έχει προγραμματίσει να τις κάνει σε... τρεις μήνες!

Τότε, ο Αδωνις Γεωργιάδης, που είναι αποφασισμένος να βοηθήσει στην εκκίνηση και αυτού του έργου, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον (έκπληκτο) δύτη, που τον διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει την έρευνά του άμεσα, εντός των ημερών. Πρόσφατα, άλλωστε, ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως «η επένδυση στην Κασσιόπη της Κέρκυρας θα ξεκινήσει φέτος. Οι επενδυτές μάς έφεραν έναν πίνακα με δεκαπέντε προβλήματα, που είχαν αποτέλεσμα να κολλήσει η επένδυση, και σήμερα που μιλάμε έχουν ξεκολλήσει και τα δεκαπέντε».

Πηγή: Secret