Με μια οικογενειακή φωτογραφία από την ορκωμοσία του Γιώργου Πατούλη ως νέου περιφερειάρχη Αττικής, η σύζυγός του Μαρίνα ευχήθηκε στον μονάκριβό τους, Αλέξανδρο, για την ονομαστική του εορτή.

Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη ευχαρίστησε μέσω facebook όσους ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον γιο της Αλέξανδρο για την εορτή του: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ολόθερμες ευχές σας, για τη γιορτή του μονάκριβου γιου μας Αλέξανδρου!».

Η ίδια, όπως και ο περιφερειάρχης Αττικής δεν κρύβουν την αδυναμία τους για τον μοναχογιό τους, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της κοινής τους ζωής.

Μάλιστα, οι σημαντικές προσωπικές στιγμές του νεαρού Αλέξανδρου έχουν σημαδέψει τις μεγάλες πολιτικές στιγμές του Γιώργου Πατούλη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 2 Ιουνίου, την ημερομηνία της μεγάλης νίκης του Γιώργου Πατούλη στις περιφερειακές εκλογές, ο γιος του Αλέξανδρος είχε τα γενέθλιά του, τα οποία γιόρτασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».
Ενώ η ονομαστική εορτή του Αλέξανδρου Πατούλη στις 30/8, ήταν μια μέρα μετά την ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής στο Ζάππειο.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη: