Ανέμελες στιγμές στα νησιά του Αιγαίου ζει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος, «πνίγοντας» τον πόνο της μη συμμετοχής του στα πολιτικά πράγματα της χώρας με βουτιές και... άραγμα.

Προ ημερών, ο φωτογραφικός φακός του «S» «συνέλαβε» τον... εν αποστρατεία πολιτικό σε γκισέ τουριστικού γραφείου στον Εύδηλο της Ικαρίας, όπου προμηθευόταν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συνέχιση των πολυήμερων καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο πρώην πολιτικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε για διακοπές στο σπίτι της πεθεράς του στην Ικαρία, όπου κατέφθασε πιθανόν με το πλοίο της γραμμής, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές σκάφος του της ιστορικής φίρμας Ferretti υπέστη ζημιά, με συνέπεια ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. να μην μπορεί να «οργώνει» τις ελληνικές θάλασσες στη χλιδή της προσωπικής του θαλαμηγού.

kammenos-panos-diakopes


Ο Καπετάν Πάνος, στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί να έχασε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να επήλθε αναπόφευκτα το πολιτικό του «τέλος», ωστόσο έχα-σε και τα περιττά κιλά, με αποτέλεσμα να μπορεί πλέον να υποστηρίζει τις στυλιστικές επιλογές που του αρέσουν. Μετά το χαρακτηριστικό χαβανέζικο πουκάμισο, που φορούσε σερβίροντας δροσιστικά κοκτέιλ στο μπαρ του υιού του, ο Πάνος Καμμένος για τις διακοπές του στην Ικαρία προτίμησε μια καλοκαιρινή βερμούδα, με μία κόκκινη ζώνη, τα οποία συνδύασε με ένα T-shirt, το οποίο φέρει στο πίσω μέρος ένα οργισμένο... cartoon.

Σημειωτέον ότι πριν από την «επαναστατική» του απόδραση στην Ικαρία, είχε βρεθεί στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου πέρασε κάποιες ημέρες διακοπών. Μάλιστα, σε γνωστό κομμω-τήριο του νησιού πήγε να περιποιηθεί την κόμη του, αλλά κάτω από τη σχετική ανάρτηση της κομμώτριας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, τον «στόλισαν» κανονικά