Μια μαντινάδα επέλεξε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» να αφιερώσει στον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, έπειτα από τη σημερινή του παρουσία στη Βουλή και την επίθεση που εξαπέλυσε κατά πάντων.

Ο κ Κουρτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «Και επειδή του αρέσουν οι μαντινάδες του Πολάκη, ένας φιλος από τα Σφακια μου έστειλε μια και την αφιερώνει στον ψευτοπαλικαρά του ΣΥΡΙΖΑ. «Το μαύρο το μουστάκι σου που μοιάζει του Ζαπάτα, σε έκανε Παυλάρα μου να μοιάζεις με πατάτα». #Πολάκης»

mantinada-kourtali


Υπενθυμίζεται πως ο κ Πολάκης βρέθηκε στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για της άρση της βουλευτικής του ασυλίας για δύο υποθέσεις: τη μήνυση του πρ. προέδρου εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Παύλου Πολάκη, όπου να σημειωθεί ξεπέρασε πέρα από κάθε προηγούμενο τον χρόνο ενώ αγνοούσε τις παρατηρήσεις αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλή, Κώστα Τασούλα, εξαπέλυσε όχι μόνο πρωτοφανείς επιθέσεις αλλά και λάσπη σε πολιτικούς του αντιπάλους και Μέσα.

Μάλιστα από τη λίστα του δεν «γλίτωσε» ούτε ο αείμνηστος δημοσιογράφος, Θέμος Αναστασιάδης.