Δεν θα δώσει τελικά συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1 αλλά στην ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας, όπως προέβλεπε αρχικά το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο κ. Τσίπρας είχε συμφωνήσει να μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και η συνέντευξη να προβληθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 φέρεται να επιθυμούσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να γίνει σε απ' ευθείας μετάδοση, όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν επειδή εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να βρίσκεται στο Σύνταγμα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του.

Ο πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη, χωρίς να είναι σαφές αν ο ίδιος προτίμησε να μη δώσει μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ή και ο AΝΤ1 επέμενε να γίνει η συνέντευξη σε απ' ευθείας μετάδοση. Τελικώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πάει στο στούντο της ΕΡΤ και να μιλήσει στον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη στις 18:15.

Στην ΕΡΤ, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τσίπρα και συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 20:30 θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα.