Την εμφάνιση του έκανε ξανά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά από μια μακρά απουσία από τα Μέσα Ενημέρωσης και από τα Social Media όπου προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναγκαστεί να τον «μαζέψουν … Ο Παύλος Πολάκης όμως μετά και την χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και επιδόθηκε μετά από πολλή καιρό στο αγαπημένο του χόμπι που δεν είναι άλλο από το να κάνει προκλητικές αναρτήσεις στο Facebook βλέποντας τις καταστάσεις συνεχώς μέσα από την δική του μοναδική οπτική γωνία.

Ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε χαρακτηριστικά ότι ««Ο Πολάκης και ο Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας, ανέσυραν στην επιφάνεια δύσοσμες υποθέσεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του Πολάκη. Του έχω πει ότι ο τρόπος που επικοινωνιακά χειρίστηκε διάφορα θέματα είναι κάποιες φορές λάθος».

Έτσι ο κ. Πολάκης με ανάρτηση του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αλέξη Τσίπρα για τη στήριξη που του παρείχε και στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως «νικήθηκαν κατά κράτος» από τον πρωθυπουργό.

«Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσιπρα απο το Αλαφουζεικο … Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον Μητσοτακη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελας ,που ίδρωναν ξειδρωναν αλλα ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!».
«ΥΓ Αλεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη …» έγραψε στο τέλος της ανάρτησης στο Facebook.