Ενοχλήθηκε από την παρουσία ατόμων που διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα και έδωσε εντολή να «κρατηθούν όλοι». Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος την ώρα που κατέθετε στεφάνι στην πόλη της Δράμας, με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, αποδοκιμάστηκε από κατοίκους.

Την συμπεριφορά του κ. Καραγιαννίδη κατήγγειλε μέλος της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών, οι οποίοι και κατά την διάρκεια της τελετής  φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

 Εκτός από συνθήματα, ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από το 22ο δευτερόλεπτο δείτε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη να αξιώνει την κράτηση των διαμαρτυρόμενων! «Κύριε διοικητά, θα κρατηθούνε όλοι! Όλοι θα κρατηθούνε!» διατάζει ο κ. Καραγιαννίδης.