Ούτε την ευθύνη για τα όσα ανεβάζει στην σελίδα της στο Facebook δεν θέλει να πάρει η Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία ωστόσο με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του πρωθυπουργού, ευτύχισε να κάτσει μέχρι και στη θέση της υπουργού Μακεδονίας –Θράκης( αν και όχι βέβαια με τόση επιτυχία όσο θα φανταζόταν κανείς, εκτός ίσως από τον σύλλογο «φίλοι της Παραλίας» ο οποίος επιχορηγήθηκε με πεντοχίλιαρο επί της θητείας της, μαζί με άλλους 42 φορείς και συλλόγους, άγνωστοι και νεοσυσταθέντες στην πλειοψηφία τους).

Ως άπειρη και άμαθη η Νοτοπούλου που θέλει ντε καλά να ασχοληθεί με την πολιτική… έπεσε σε νέα γκάφα την οποία αντιλήφθηκε όταν άρχισε να ξεσπά κύμα οργής κατά της ανάρτησης που έκανε στο facebook κάνοντας τον Αντετοκούνμπο προεκλογική αφίσα.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μια και  δεν κατάφερε να βγει δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παρά το σπρώξιμο από το κόμμα, θεώρησε καλό να συμπεριλάβει αυτή τη φορά στον προεκλογικό της αγώνα και τον… Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την επιτυχία  του να στεφθεί MVP στο ΝΒΑ.

 Αγνόησε όμως το γεγονός ότι δεν ανήκει αυτή η επιτυχία και πολιτικά δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί και όταν ωστόσο το έμαθε τα έβαλε… με όσους την πήραν χαμπάρι. Τους πολιτικούς της αντιπάλους, τη Νέα Δημοκρατία, αλλά φυσικά και τους δημοσιογράφους που έπεσαν πάνω στην ανάρτησή της!

 Αφού έκανε προεκλογική αφίσα  την φωτογραφία του Αντετοκούνμπο την οποία τοποθέτησε δίπλα στο πρόγραμμά της, ζητάει τα ρέστα… δηλώνοντας ότι δεν υπήρξε ούτε πρόθεση, ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούμπο (sic), ωστόσο λέει ότι το «πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων».

 Ειδικότερα, στην ανάρτησή της, η κ.Νοτοπούλου, αναφέρει: Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ. Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας.