Μπορεί να είναι και οι δύο νέες και ωραίες και στην ίδια θέση των κομμάτων τους στην πορεία προς τις εκλογές, αλλά η πολιτική αντιπαλότητα δεν φαίνεται να τους επιτρέπει να πάνε ούτε για... καφέ.

Ο λόγος για την Σοφία Ζαχαράκη και την Έφη Αχτσιόγλου, με την εκπρόσωπο της ΝΔ να δηλώνει στα «Παραπολιτικά» και την Σάσα Σταμάτη ότι δεν έχει... χρόνο για καφέ με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της Σάσας "Απέναντί σας έχετε την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου. Τη συμπαθείτε; Εχετε γνωριστεί; Θα πηγαίνατε μαζί της για καφέ;", η απάντηση της κ. Ζαχαράκη ήταν:

«Η πολιτική αντίληψη των πολιτικών μας αντιπάλων εκφράστηκε με το δόγμα «Ή αυτοί ή εμείς», με το δόγμα «Ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν». Στη δική μας πολιτική κοσμοθεωρία η αντίληψη αυτή είναι ξένη. Και μην έχετε αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αποτέλεσε, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, και μια ξεκάθαρη καταδίκη των πρακτικών του διχασμού και του υποβιβασμού της πολιτικής ζωής στο επίπεδο των προσωπικών επιθέσεων. Επιδιώκουμε να έχουμε με τους πολιτικούς μας αντιπάλους όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά δημοκρατική αντιπαράθεση πάνω σε πολιτικές θέσεις και προτάσεις. Με την Εφη Αχτσιόγλου επιδιώκω να έχω ακριβώς αυτό. Για καφέ μάλλον δεν θα υπάρχει καν χρόνος.