Σε συνέχεια του βιβλίου Μια Καρδιά που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, οι εκδόσεις Διόπτρα καλωσόρισαν στις 10 Απριλίου 2019 στην εκδοτική τους οικογένεια, τους 2 νέους τίτλους της πολυαγαπημένης, πλέον, σειράς. Tα δύο λευκώματα Μια στιγμή & Μια αγκαλιά  αφορούν δύο ξεχωριστές σχέσεις στη ζωή κάθε ανθρώπου, αυτές που δημιουργούνται μεταξύ της μητέρας με τον γιο της και αυτής του πατέρα με την κόρη του.

Την Κυριακή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δύο βιβλίων με μία μεγάλη γιορτή στο φιλόξενο χώρο του Sunny Sports Club στην Νέα Ερυθραία.

Πολλοί φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν στο χώρο όπου απόλαυσαν τις ξεχωριστές παρουσιάσεις των προσκεκλημένων ομιλητών ενώ, συγκινήθηκαν, με τις προσωπικές τους εμπειρίες τόσο από την σχέση με τα παιδιά τους όσο και από τα συναισθήματα που βίωσαν κατά την ανάγνωση των βιβλίων.

Προσκεκλημένες ομιλήτριες ήταν οι:

  • Μυρτώ Κάζη, δημοσιογράφος και δημιουργός free press ΒΟΟΜ
  • Αμαλία Κυπαρίσση, συνιδρύτρια 4moms.gr και διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ
  • Έλενα Μπούλια, Αρχισυντάκτρια Infokids.gr
  • Πόλκα Χατζηιωάννου-Σταθοπούλου, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Προσχολικού Κέντρου-Νηπιαγωγείου "Πόλκα-Φροέλεν"

Παράλληλα με την παρουσίαση του βιβλίου, τα παιδιά απόλαυσαν ιδιαίτερες δράσεις με την συμβολή του θεατροπαιδαγωγού Πέτρου Γρίβα, των γυμναστών του Sunny Sports Club, αλλά και του μεγάλου χορηγού Frezyderm, όπου ζωγράφισαν οικολογικές τσάντες της εταιρίας για να κάνουν δώρο στη μαμά τους. Στην συνέχεια, γονείς και παιδιά κατέβηκαν στα γήπεδα του Sunny Sports Club για να δημιουργήσουν αναμνήσεις μαζί παίζοντας ομαδικά παιχνίδια με θέμα την αγάπη.

Στο τέλος της παρουσίασης, η Μαρίνα Γιώτη υπέγραψε αφιερώσεις και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς της φίλους.

Τα βιβλία Μια στιγμή & Μια αγκαλιά κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να αγαπηθούν εξίσου με το πρώτο βιβλίο της σειράς.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι:

Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθήνας Σοφία Νικολάου,  Θανάσης Ευθυμιάδης, Άννα Δημητρίεβιτς, Ζωή Κρονάκη, Τίνα Σγουροπούλου, Τάσος Παναγιώταρης, Μαρία Φραγκάκη, Μάντη Περσάκη, Κώστας Κρομμύδας, η πρώην δήμαρχος Εκάλης Βάσω Σπηλιωτοπούλου, 

Με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στην Α' Αθήνας Σοφία Νικολάου