Η Public Βιβλιοθήκη λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των βιβλιοφάγων για ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων έχει 3 νέες αφίξεις που θα τους συναρπάσουν και θα τους μαγνητίσουν.

Αναλυτικότερα, οι νέες εκδόσεις της Public Βιβλιοθήκης είναι:

  • Τζέην Εϋρ της Σαρλότ Μπροντέ, σε νέα έκδοση από τη σειρά PublicClassics. Το κλασικό αυτό αριστούργημα αφηγείται την ιστορία της εξάχρονης Τζέην η οποία χάνει και τους δυο γονείς της, μέχρι την πορεία της ωρίμανσής της με φόντο τη βικτωριανή Αγγλία.

  • Βιβλιομυστήρια: Εγκλήματα στον κόσμο των βιβλίων και των βιβλιοπωλείων ένα συλλογικό βιβλίο, το οποίο προέρχεται από σύμπραξη της Public Βιβλιοθήκης με τις εκδόσεις Άγρα, και ανήκει στη σειρά PublicNoir. Ο πρόλογος του βιβλίου προέρχεται από τον διάσημο σκωτσέζο συγγραφέα Ίαν Ράνκιν ενώ, το βιβλίο αποτελεί ιδέα του συγγραφέα Όττο Πένσλερ, και περιλαμβάνει 10 διάφορες αστυνομικές ιστορίες από διαφορετικούς συγγραφείς, εξπέρ του είδους. Ένα αριστούργημα, για τους λάτρεις του crimefiction, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά.

  • Ψυχώ του Ρόμπερτ Μπλοχ, της σειράς PublicModernClassics. Η βιβλιοθήκη του Public παρουσιάζει την κλασική νουβέλα του 1959 που έγινε διάσημη όταν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Κεντρική φιγούρα του βιβλίου είναι ο Νόρμαν Μπέιτς, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε με βάση την πραγματική ιστορία ενός serialkiller. Η ταινία που βασίστηκε σε αυτό έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις ενώ το 2006 ψηφίστηκε ως η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών.

Η Public Βιβλιοθήκηπαρουσιάστηκε στο κοινό πριν από λίγους μήνες, φέρνοντάς αποκλειστικές ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων σε πρωτότυπες μεταφράσεις, νέα φιλολογική επιμέλεια και καλαίσθητα εξώφυλλα ή ακόμα και τίτλους που δεν έχουν εκδοθεί ποτέ ξανά στα ελληνικά!

Με στόχο την ικανοποίηση του απαιτητικού βιβλιόφιλου κοινού, η Public Βιβλιοθήκη συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες κυκλοφορίες και πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν και άλλα νέα αποκλειστικά βιβλία της σύγχρονης λογοτεχνίας όπως: τα «Η ξανθιά με τα μαύρα μάτια» του Μπέντζαμιν Μπλακ και ο «Φόνος στο Ρωμαϊκό θέατρο» των Έλερι Κουίναπό τη σειρά PublicNoir, καθώς καιτο «Η γραμμή της ομορφιάς» του Άλαν Χόλινγκχερστ και το «2001: Οδύσσεια του διαστήματος» του Άρθουρ Κλαρκαπό την σειρά PublicModernClassics.

Όλα τα νέα βιβλία της PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Public καθώς και στο Public.gr.

Ανυπομονείς για νέα βιβλία και τις πιο συναρπαστικές ιστορίες; Ανυπομονείς για PUBLIC!