Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τα ξεχωριστά τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου, τραγουδισμένα από την αισθαντική φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη, απογείωσε τις καρδιές μας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22/9 στον Κήπο του Μεγάρου.

Ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής συνάντησε στη σκηνή του Κήπου τα πιο αγαπημένα τραγούδια της σπουδαίας στιχουργού - μαζί και κάποια από τον πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο σε μουσική του βραβευμένου Νικόλα Πιοβάνι (Όσκαρ Μουσικής για το La Vita E Bella) - και τραγούδησε δυνατά μαζί με το κοινό «Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα, σαν ταξιδάκι αναψυχής μ' ένα κρυμμένο τραύμα».

Απ' τα αγαπημένα «Με το ίδιο μακό», «Πριν το Τέλος», «Προσωπικά», «Κίτρινα Φώτα», «Κουπαστή», έως το ολοκαίνουργιο «Πέτα στα όνειρα σου», το τραγούδι που έδωσε και τον τίτλο στην φετινή, άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή τους περιοδεία ανά την Ελλάδα, ο Θοδωρής Βουτσικάκης με ειλικρινές συναίσθημα, κατάφερε να συγκινήσει, επιβεβαιώνοντας πως ήρθε για να μείνει.

Καλεσμένη των δύο καλλιτεχνών, η εμβληματική Μαρία Φαραντούρη, μοιράστηκε τη σκηνή με τον Θοδωρή Βουτσικάκη, τραγουδώντας το «Ποιος τη ζωή μου» του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Ελευθερίου. Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, η ώρα που η Λίνα τραγούδησε ντουέτο με την Φαραντούρη το «Στην Ομίχλη των Καιρών» σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και με τον Θοδωρή το «Βλέφαρο μου» του Νίκου Κυπουργού. Μαζί τους επί σκηνής και ο καταξιωμένος βιολιστής και συνθέτης Αντώνης Σουσάμογλου, χάρισε με τις μουσικές του μια ξεχωριστή αύρα στην βραδιά.

Η αγάπη του Θοδωρή και της Λίνας για το καλό ελληνικό τραγούδι, θα γίνει πολύ σύντομα δίσκος, με τις μουσικές του Νικόλα Πιοβάνι, με στόχο να γίνει το σάουντρακ σε όλες εκείνες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, που θέλουμε να θυμόμαστε για πάντα.