Οι δυο μουσικές ενότητες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), Jazz Chronicles και Music Escapades προσκαλούν το κοινό σε δυο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές που σηματοδοτούν την αρχή του Αυγούστου.

Οι βραδιές Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ παρουσιάζουν την Παρασκευή 03 Αυγούστου στις 21.00 στην Αγορά ένα από τα πιο περιζήτητα και αγαπημένα live σχήματα της Αθήνας, για μια αναδρομική συναυλία. Οι Sugahspank! & The Swing Shoes βρίσκουν τους παλιούς τους συνοδοιπόρους, την Ειρήνη Δημοπούλου και τον Νίκο Ζωγράφο για ένα μουσικό ταξίδι με blues και gospel αναφορές, με παρεΐστικη διάθεση και τάση για πειραματισμό.

Την Κυριακή 05 Αυγούστου, η Idra Kayne καλεσμένη των Music Escapades, της σειράς συναυλιών σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής του ΚΠΙΣΝ, αναρωτιέται “If I were a boy” και αναλαμβάνει να ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια που έχουν ταυτιστεί με αντρικές φωνές. Με τη συνοδεία μιας οκταμελούς μπάντας αγοριών η soul funk diva, τραγουδάει την «αγορίστικη» εκδοχή της ζωής της, διασκευάζοντας Κηλαηδόνη, Nirvana, Michael Jackson και Take That, με ήχους των εγχόρδων, του ροκ και της ανεμελιάς της χορευτικής pop, στις 21:00 στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ