Το δημοφιλέστερο μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου, του αξέχαστου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Γιάννη Δαλιανίδη και της FINOS FILM, για πρώτη φορά στη σκηνή σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Ένας μανιώδης ραλίστας, ο Πέτρος (Θανάσης Ευθυμιάδης), γιος εργολάβου οικοδομών, ο οποίος αδιαφορεί παντελώς για την παλιομοδίτικη κατά τη γνώμη του δουλειά του πατέρα του (Τάσος Κωστής), μαθαίνει εμπιστευτικά ότι σε κάποιο άγονο νησί πρόκειται να γίνουν μεγάλα τουριστικά έργα κι αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί για να μη χάσει τη μερίδα του λέοντος. Προτείνει και πείθει τον πατέρα του να αγοράσουν οικόπεδα, αλλά το μυστικό, χάρη στον αφελή αλλά πονηρούλη κολλητό του τον «Γρίπη» (Γιώργος Γαλίτης) φτάνει και στα αυτιά της Φλώρας (Ζέτα Δούκα), δυναμικής, όμορφης και γνωστής ιδιοκτήτριας κλαμπ στην Αθήνα. Η Φλώρα καταφθάνει στο νησί πριν από τον Πέτρο και ξεκινάει να ρίχνει τα δίχτυα της ώστε να εξαγοράσει πρώτη γη για να κάνει τις επενδύσεις της. Η συνάντηση του Αθηναίου ζεν πρεμιέ ραλίστα και της πανέξυπνης και σικάτης Αθηναίας Φλώρας, ως ανταγωνιστές, ταράζει τα νερά στο νησί αλλά και τις καρδιές κάποιων κατοίκων που τα βέλη του έρωτα τις καρφώνουν και τις ξεσηκώνουν.

Συντελεστές:
Κείμενο: Γιάννης Δαλιανίδης
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Διδασκαλία/Ενορχήστρωση/Διεύθυνση ζωντανής ορχήστρας: Αντώνης Γούναρης
Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου

Πρωταγωνιστούν:
Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής.

Στο ρόλο της αρχόντισσας η Έφη Παπαθεοδώρου
Στο ρόλο του Παναγή, μετά από 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση-σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής
Μαζί τους στο τραγούδι η Άρτεμις Ματαφιά, πλαισιωμένη από χορευτές και ηθοποιούς.
Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος
Συμμετέχει επταμελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Χορευτές (με αλφαβητική σειρά):
Νίκος Γιάννης, Ρομίνα Κοστέα, Έλενα Κοτίδου, Έμιλυ Λούμπα, Κλέλια Μενελάου, Δαμιανός Μέτσο, Νικόλας Παπαδάτος, Αθανάσιος Πισανίδης, Μαριφίλια Σκλαβούνου, Κωνσταντίνος Φρίγγας

Διάρκεια: 2:15 ώρες με διάλειμμα

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ

Εισιτήρια: 15-40€