Υπήρξε μια μαγική δεκαετία για την Ελλάδα και για τη φήμη της. Η δεκαετία του ’60. Τότε που οι Έλληνες ήταν ταλαντούχοι, τολμηροί, εμπνευσμένοι και διέπρεπαν παντού, κάνοντας τη χώρα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Τότε που οι Έλληνες και η Ελλάδα έλαμπαν!

Η μουσική παράσταση «Η μαγική δεκαετία του '60», που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Νίκος Μουρατίδης, είναι ένας φόρος τιμής σε όλους όσους μας έκαναν περήφανους εκείνα τα χρόνια. Κείμενα, μουσική, βίντεο και μια χαρισματική τραγουδίστρια ξαναζωντανεύουν όλους τους μυθικούς καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους.

Μπροστά στα μάτια μας θα παρελάσουν o Γιώργος Σεφέρης με το Νόμπελ, η Μαρία Κάλλας, η Μελίνα Μερκούρη, o Μάνος Χατζιδάκις με το βραβείο Όσκαρ, ο Βασίλης Φωτόπουλος επίσης με το Όσκαρ, η Εντί Πιαφ και οι Beatles να διασκευάζουν Μίκη Θεοδωράκη, «Το χαμόγελο της Τζοκόντα», οι Aphrodite’s child, η Νάνα Μούσχουρη, η Ειρήνη Παπά, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο Κώστας Γαβράς, ο Γιάννης Τσαρούχης, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Μανώλης Χιώτης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός με το νέο κύμα, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σταύρος Ξαρχάκος…

Συντελεστές:
Κείμενα-Σκηνοθεσία: Νίκος Μουρατίδης
Ερμηνεία: Μαρούλα Κασκαβέλη
Μουσική επιμέλεια-κιθάρα: Γιώργος Καλαφάτης
Πιάνο: Θοδωρής Σουρής
Μπουζούκι: Κώστας Γεωργακόπουλος
Βίντεο: Αλέξανδρος Σεϊταρίδης


Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο EL CONVENTO DEL ARTE - Art 'n wine Bar restaurant /Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, (Μετρό Στάση Μεταξουργείο)

Τηλέφωνο 210. 5200602


Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30 μ.μ.
Αυστηρή προσέλευση στις 9:00 μ.μ.
Έναρξη: 9:30
(Διάρκεια παράστασης 2 ώρες)
-------------------------------------------------------
Εντωμεταξύ το νέο single «Γάτα» της Μαρούλας Κασκαβέλη κυκλοφορεί από τη Heaven Music, με απίστευτη επιτυχία – μια και ήδη έχει ξεπεράσει τις 230.000 views στο Youtube.