Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καλωσορίζει και πάλι το Parklife, τη σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προσκαλώντας το κοινό σε μία μοναδική εμπειρία όπου η μουσική επενδύει τη φύση και η φύση εμπλουτίζει τη μουσική εμπειρία.

Tο Σάββατο, 26 Αυγούστου (20.30/Ξεφωτο), αγαπημένες μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ θα πλημμυρίσουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σε μια διαφορετική συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Αποσπάσματα από το West Side Story, το Φάντασμα της Όπερας, το Σικάγο, το South Pacific και το Girl Crazy, από συνθέτες όπως ο Leonard Bernstein, o George Gershwin και ο Andrew Lloyd Webber, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους που θα μπορέσουν απολαύσουν τη συναυλία ξαπλωμένοι στο γρασίδι.


Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, είναι το αρχαιότερο ορχηστρικό μουσικό σύνολο στην Ελλάδα και ένα κορυφαίο συμφωνικό σχήμα με πολυδιάστατη δραστηριότητα. Για τη συναυλία στο Ξέφωτο, την Ορχήστρα θα διευθύνει ο διακεκριμένος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, ενώ οι ταλαντούχοι Βάσια Ζαχαροπούλου και Σπύρος Κλείσσας θα ερμηνεύσουν κλασικά τραγούδια όπως το The Music of the Night και το I Could Have Danced All Night.

Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).