Δύο μεγάλες δυνάμεις του πολιτιστικού χώρου, η κυρίαρχη στον τομέα παραγωγής καλλιτεχνικών δρώμενων People Entertainment Group και η πρωτοποριακή θεατρική εταιρεία ΜΥΘΩΔΙΑ των Γεράσιμου Σκαφίδα και Νικορέστη Χανιωτάκη, που έχει παρουσιάσει σημαντικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό ανακοινώνουν τη συνεργασία τους αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά από τις συνεχόμενες τολμηρές δράσεις της Μυθωδίας (με παραστάσεις όπως «Η Γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;», «Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν» ή «Μήδεια του Μποστ»), η σύμπραξή της με την People Entertainment Group θα φέρει στο προσκήνιο νέες παραγωγές που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Η συνεργασία των δύο πολύ δραστήριων εταιρειών προκύπτει μέσα από κοινούς στόχους και δημιουργεί ένα φιλόδοξο όραμα για την πορεία της θεατρικής παραγωγής στην χώρα. Οι δύο εταιρείες, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, προτάσσουν το σύνθημα: «Ισχύς εν τη ενώσει»και σηματοδοτούν μία ελπιδοφόρα κίνηση για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην Ελλάδα. Επιλέγουν, από κοινού, να δουν τον χειμώνα που έρχεται με την αισιοδοξία, που όλοι χρειαζόμαστε.

Από αυτό το φθινόπωρο οι παραγωγές της Μυθωδίας θα φέρουν και την υπογραφή της People Entertainment Group.