Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, μετά από μια γεμάτη και ποικιλόμορφη δημιουργική χρονιά, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις που αποθεώθηκαν από κοινό και media, απαντά σε επίκαιρα ερωτήματα της εποχής και μας προσκαλεί στο δεύτερο Facebook live concert, την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 22:00 ακριβώς.

Πώς περνάς τον καιρό της Καραντίνας;

Λίγο πολύ όλοι οι καλλιτέχνες βρισκόμαστε σε μια ιδιότυπη καραντίνα άρα η συγκεκριμένη κατάσταση με ξενίζει λιγότερο. Τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τον περνάω συντροφιά με τη μουσική όπως έκανα και πριν τον COVID19.

Βέβαια υπάρχει έντονη ανησυχία για την υγεία αγαπημένων προσώπων καθώς και για την πορεία του κόσμου σε όλα τα επίπεδα.



Τι επιπτώσεις έχει αυτό στο επάγγελμά σου;

Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες! Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή έχουν σοβαρότατα βιοποριστικά προβλήματα. Τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές, και γενικότερα οι χώροι διασκέδασης είναι οι πρώτοι που πλήττονται. Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη, το μέγεθος της κανείς δεν μπορεί προβλέψει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η κρίση να γίνει η απαρχή μιας νέας, πιο δίκαιης, τάξης πραγμάτων.

Πώς οδηγήθηκες να κάνεις live stream concert

Εφόσον μένουμε όλοι σπίτι για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά κυρίως αυτούς που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο η μόνη διέξοδος επικοινωνίας είναι η τεχνολογία ,η “ ανέπαφη επαφή” που χαρακτηρίζει και θα χαρακτηρίσει τις ζωές μας τα επόμενα χρόνια.

Σας περιμένω λοιπόν την Κυριακή, 5 Απριλίου στις 22:00 στο δεύτερο Facebook Live Streaming στην προσωπική μου σελίδα για μια ακόμα “ανέπαφη επαφή” που ελπίζω να απολαύσετε όσο και εγώ.

Συνδεθείτε με την σελίδα του: Stavros.Salabasopoulos