Μετά το Θέατρο Τέχνης που δίνει τη δυνατότητα στο θεατρικό κοινό να παρακολουθήσει όλες τις φετινές παραστάσεις του μέσα από την ιστοσελίδα του, άλλο ένα θέατρο πρωτοπορεί αυτές τις δύσκολες μέρες στον τομέα της εκπαίδευσης αυτή τη φορά.

Έτσι το Θέατρο των Αλλαγών δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα υποκριτικής στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών της Δραματικής Σχολής του, αλλά και της καθιερωμένης δωρεάν εβδομάδας μαθημάτων που παρέχει στο τέλος κάθε τριμήνου για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σ΄αυτούς που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ή σκηνοθέτες, σε ηθοποιούς ή σκηνοθέτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, σε σπουδαστές άλλων δραματικών σχολών, σε επαγγελματίες κάθε είδους (δασκάλους, δικηγόρους, καθηγητές κ.λ.π.) που θέλουν να εξασκηθούν στην επικοινωνία και να αναπτύξουν την φαντασία τους, και τέλος στον καθένα που θα ήθελε να καλλιεργήσει και να αναπτύξει στοιχεία της προσωπικότητας του.

Το πρόγραμμα του ανοιξιάτικου τριμήνου (6 Απριλίου - 5 Ιουλίου) ανακοινώθηκε την Δευτέρα 30 Μαρτίου και όλα τα μαθήματα θα ξεκινήσουν online, ενώ όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν παρά να μπουν στην ιστοσελίδα theater-school.com.