Ενα χαρακτηριστικό περιστατικό που έζησε με θαυμάστριες πριν χρόνια, παρέα με τον Αλέκο Τζανετάκο, αφηγήθηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Κομνηνός, χθες βράδυ στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Εκείνα τα χρόνια τυπώναμε φωτογραφίες για τα αυτόγραφα, ήταν δαπανηρό. Δεν είναι όπως τώρα που υπάρχουν τα κινητά, οι σέλφι… Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα τότε. Όταν ήμασταν νέοι ηθοποιοί με τον μακαρίτη τον Αλέκο Τζανετάκο κάναμε πολύ παρέα, ήταν πολύ ευχάριστος, φοβερός κωμικός και εξαιρετικός στην παρέα» περιέγραψε .

«Παίζαμε μια φορά σε έναν θίασο μαζί και ανεβαίναμε στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις. Εκείνη την ημέρα τα λεφτά που είχαμε ήταν τσίμα τσίμα για να πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί θα μας πλήρωναν. Σταματήσαμε να βάλουμε με τα τελευταία μας λεφτά βενζίνη, πηγαίναμε με το αυτοκίνητό του και πληρώναμε ρεφενέ τα καύσιμα. Εκείνη την ώρα σχόλασε ένα σχολείο θηλέων, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Και μας πήραν χαμπάρι, μας έσκισαν τα πουκάμισα. Και υπογράφαμε αυτόγραφα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Οπότε, εκεί που υπογράφαμε για να ικανοποιήσουμε τις θαυμάστριες, γυρνάει ο Τζανετάκος και μου λέει: “Ρε συ, άμα ξέρανε ότι είμαστε με 20 δραχμές στην τσέπη θα μας ζητούσαν αυτόγραφο;”. Αυτό με σημάδεψε και προσπαθούσα στη ζωή μου αυτό να μην το ξεχάσω διότι ήταν μια πραγματικότητα» κατέληξε ο Λάκης Κομνηνός.