Το θρυλικό και ιστορικό μπουζούκι του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, με το οποίο είχε γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου έκλεψε ένα άγνωστος άνδρας που εισέβαλε την Κυριακή το πρωϊ στο μαγαζί "Το περιβόλι του ουρανού" όπου εμφανίζονται οι δύο καλλιτέχνες.
22339480_1159073720903089_658462281808533406_o

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άγνωστο έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Νικολόπουλος είχε πέσει και πάλι θύμα παρόμοιας κλοπής πριν από μερικά χρόνια, όταν άγνωστοι είχαν μπει στο εξοχικό του σπίτι, παίρνοντας από αυτό ένα άλλο μπουζούκι του, με το οποίο είχε επίσης συναισθηματικό δέσιμο.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης κάνει έκκληση σε όποιον έχει αντιληφθεί κάτι σχετικά με την κλοπή να ενημερώσει άμεσα τις αρχές, καθώς το μουσικό αυτό όργανο όπως χαρακτηριστηκά λέει είναι το μπουζούκι της ψυχής του.

"Κάποια από τα τραγούδια που έχω γράψει με αυτό το μπουζούκι είναι το “Στων αγγέλων τα μπουζούκια”, το “Ξένος για σένανε”, το “Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)”, ενώ με αυτό έχω παίξει και στο τραγούδι “Δεν λες κουβέντα” του Δήμου Μούτση, κ.α. Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου. Όποιος αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου. Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα μία φιγούρα πεταλούδας» αναφέρει.