Στις 22 Φεβρουαρίου ξεκινάει στο Από Κοινού Θέατρο η τραγική φάρσα του Ευγένιου Ιονέσκο "Καρέκλες" σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη με την Ελένη Γερασιμίδου και τον Αντώνη Ξένο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Στις Καρέκλες, οι δυο ηλικιωμένοι περιπλανιούνται στο μη πραγματικό, σε μια ασυναρτησία λόγου και σκέψεων, μαζί με τις τύψεις τους και τις αποτυχίες τους, μαζί με τον πόνο τους που φτάνει στα όρια του γελοίου, περιμένοντας με αγωνία τον ερχομό των καλεσμένων που δεν έρχονται, και ενός ομιλητή που θα μεταφέρει τον μεσσιανικό τους μήνυμα, αλλά που φτάνοντας διαπιστώνουμε ότι δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο.

Μέσα στην αφόρητη μοναξιά τους, θυμούνται, πονάνε, αναρωτιούνται, θλίβονται, τρομάζουν, γελάνε και ονειρεύονται, επιμένοντας σε μια κατασκευασμένη ζωή χωρίς προοπτική, χωρίς αύριο.

«Το θέμα του έργου δεν είναι το μήνυμα…αλλά η απουσία των ανθρώπων… η απουσία του Θεού, η απουσία της ύλης, το μη πραγματικό του κόσμου…»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης. Σκηνικά-κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος. Ερμηνεύουν: Ελένη Γερασιμίδου- Αντώνης Ξένος. Κατασκευή σκηνικών: Ντίνος Παρηγόρης
Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 20:00
Από 22 Φεβρουαρίου ως 12 Απριλίου 2020
Διάρκεια παράστασης: 70΄
Τιμές εισιτηρίων: 13€ κανονικό
10€ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ,65+, γκρουπ άνω των 30 ατόμων)



Παραγωγή:

Από Κοινού Θέατρο

ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, ΓΚΑΖΙ

τηλ: 211 4057249