Το χορευτικό συγκρότημα «Los Vivancos» που αποτελείται από έξι αδέρφια παρουσιάζει την εκρηκτική παράσταση Φλαμένκο «Born to dance» στο Christmas Theater στο Γαλάτσι.

Είναι αδέρφια και τους έχουν αποθεώσει πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές σε 60 χώρες. Έμαθαν να χορεύουν φλαμένκο στη σχολή που ίδρυσε ο πατέρας τους και ο καθένας εξειδικεύτηκε σε ένα μουσικό όργανο: βιολοντσέλο, βιολί, μπάσο, κρουστά, φλάουτο. Έμαθαν επίσης πολεμικές τέχνες και ακροβατικά.

Λόγω του έμφυτου ταλέντου τους και μιας πειθαρχημένης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στις καλύτερες χορευτικές και μουσικές σχολές σε όλο τον κόσμο, οι Λος Βιβάνκος είναι σήμερα μια από τις πιο καινοτόμες ομάδες χορού, βραβευμένη και αναγνωρισμένη διεθνώς.

Έχουν καταφέρει να κερδίσουν πολλά παγκόσμια ρεκόρ, ένα από αυτά και το ρεκόρ Guinness στο ταχύτερο «zapateado» (χορός φλαμένκο): 1317 χτυπήματα σε ένα λεπτό.

Είναι έξι δεξιοτέχνες που καταφέρνουν να ενώσουν σε κάθε παθιασμένη τους παράσταση φλαμένκο και μπαλέτο, πολεμικές τέχνες και μουσική, όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να κάνει μέχρι τώρα.

Έξι αδέρφια με το ίδιο πεπρωμένο… Να χορεύουν μαζί σαν ένα. Χορός, μουσική, πολεμικές τέχνες και ακροβατικά… Ένα θέαμα που έχει καθηλώσει χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, καθώς οι Los Vivancos έχουν κάνει sold out παραστάσεις σε Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά, Ιαπωνία και άλλες χώρες.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι Los Vivancos έρχονται στην Αθήνα με το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας τους. Λέγεται «Born To Dance» και είναι γεμάτο μουσική που απογειώνει: Metallica, Deep Purple, Leonard Cohen. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των μουσικών θρύλων όλων των εποχών έρχονται μαζί με το Born to Dance σε μια εντυπωσιακή παράσταση.

Μια παράσταση στην οποία ο χορός, οι πολεμικές τέχνες, οι ζωντανές μουσικές ερμηνείες και το χιούμορ συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια όμορφη μουσική ουτοπία που ενισχύεται από μοναδικά σκηνικά και κοστούμια και μετατρέπει την σκηνή σε ένα υπέροχο πίνακα ζωγραφικής. Μια παράσταση στην οποία το ροκ ενώνεται με τα κλασικά αριστουργήματα του Beethoven και του Tchaikovsky αλλά και τους ρυθμούς του φλαμένκο.

CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 
Λεωφ. Βεΐκου (στο ύψος του Άλσους Βεΐκου)
11 Ιανουαρίου 2020, ώρα 20:00