*ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ  ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΦ/ΔΑΣ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ''

Συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Athens Xclusive Designers Week  στο Ζάππειο! Η σχεδιάστρια Δήμητρα Νίκα με την «MYA collection» καταχεοροκροτήθηκε στο φινάλε του εντυπωσιακου show. Γυναίκα δυναμική, με στόχους και θέληση ώστε να τους πραγματοποιεί πάντα, παρόλο που σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το 2016   Δήμητρα Νίκα όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να δημιουργήσει το δικό της brand.

Τι αποτελεί έμπνευση για εσάς;

Έμπνευση για εμένα είναι τα ταξίδια, οι διαφορετικοί πολιτισμοί, όταν βυθίζομαι σε αυτή την αίσθηση της ομορφιάς, της αγάπης και της ελευθερίας. Το ζωντανό, εκφραστικό κομμάτι που αναδύεται στις διακοπές και στον πραγματικό κόσμο, τα MYA φέρνουν αυτό το πνεύμα στη πραγματική ζωή, όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συλλογή;

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019/20, περιλαμβάνει κομμάτια μοναδικά και ιδιαίτερα, που φοριούνται από το πρωί μέχρι σε μία βραδινή έξοδο αλλά πάντα με στυλ.

 

Θεωρείτε ότι η μόδα στην Ελλάδα περνάει κρίση;

Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει κρίση στη μόδα, εμείς από την άλλη αυτό το διάστημα των 3 χρόνων έχουμε δει μία πολύ μεγάλη και σταθερή ανάπτυξη. Είμαστε ένα χρόνο στη χονδρική και είμαστε ήδη σε 80 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό σε 7 χώρες.

 

Ποιοι οι επόμενοι στόχοι σας;

Οι στόχοι μας για το επόμενο διάστημα είναι το axdw που θα παρουσιάσουμε την συλλογή μας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, φωτογραφήσεις εξωτερικό και catwalks στο εξωτερικό καθώς και να μεγαλώσει το brand ακόμα περισσότερο

 

 

Παρτε μια γεύση απο το Athens Xclusive Designers Week  και το υπέροχο show MYA  Collection