«Το Σουτιέν»
(«The Bra») Ρομαντική κωμωδία, γερμανικής (Αζερμπαϊτζάν) παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Βάιτ Χέλμερ, με τους Μίκι Μανόλοβιτς, Ντενί Λαβάν, Μανάλ Ίσα, Τσουλπάν Χαμάτοβα, Παθ Βέγκα κα.

Ένα εμπορικό τραίνο διασχίζει μια ατελείωτη, εύφορη κοιλάδα στους πρόποδες του Καυκάσου. Στην καμπίνα του οδηγού ο Νουρλάν, ο μηχανοδηγός. Μέρα με τη μέρα οδηγεί το τραίνο διασχίζοντας ένα προάστιο του Μπακού, όπου τα κτήρια είναι τόσο κοντά στις γραμμές που αναγκάζεται να περνά ξυστά από τις αυλές και τα κτίσματα. Κάθε φορά που το τραίνο πλησιάζει, οι άνδρες που πίνουν τσάι και οι γυναίκες που απλώνουν τα ρούχα τρέχουν να το αποφύγουν. Ότι δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν ο Νουρλάν τα συγκεντρώνει στο τέλος της διαδρομής, για να τα επιστρέψει. Την τελευταία μέρα πριν την συνταξιοδότησή του ο μηχανοδηγός Νουρλάν βρίσκει σκαλωμένο στο τραίνο ένα κάπως ιδιαίτερο σουβενίρ: ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν! Η σκέψη του σουτιέν αναστατώνει τον Νουρλάν που πια δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Η απέραντη μοναξιά του τον οδηγεί να επιστρέψει στην γειτονιά και να αναζητήσει την ιδιοκτήτρια του σουτιέν.



«Το Πρόβλημά μου Είσαι Εσύ»
(«En Liberte») Δραματική κωμική περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Πιέρ Σαλβαντορί, με τους Αντέλ Ενέλ, Οντρέ Τοτού, Πιο Μαρμέ, Νταμιέν Μπονάρ, Βίνσεντ Ελμπάζ κα.

Η Ιβόν είναι μία νεαρή αστυνομικός που χάνει τον άντρα της Σαντί, επίσης αστυνομικό, εν ώρα καθήκοντος. Τον τιμάει σαν ήρωα πιστεύοντας ότι υπήρξε ένας άμεμπτος υπηρέτης του νόμου. Όταν μία μέρα ανακαλύπτει εντελώς τυχαία ότι ο Σαντί δεν ήταν παρά ένας ακόμα διεφθαρμένος μπάτσος ο κόσμος της καταρρέει. Αποφασίζει να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες που διέπραξε αυτός και έτσι συναντάει τον Αντουάν που έμεινε 8 χρόνια αδίκως φυλακισμένος. O Αντουάν μετά τη άδικη καταδίκη του δεν πιστεύει πια στην δικαιοσύνη και πλέον ρέπει προς την παρανομία. Η Ιβόν θα κάνει τα πάντα να τον επαναφέρει στον σωστό δρόμο με απρόβλεπτα αποτελέσματα.



«Αλαντίν»
(«Aladdin») Ρομαντική περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, με τους Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Μένα Μασούντ, Μερβάν Κενζαρί κα.

Η ιστορία του αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, που μετατρέπεται σε πρίγκιπα Αλί με τη βοήθεια του Τζίνι και ερωτεύεται την πριγκίπισσα Τζασμίν. Αυτός ο έρωτας θα σώσει το σουλτανάτο από τις ορέξεις του κακού βεζίρη και θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.



«Σκότωσα το Αφεντικό Μου»
(«Rebelles») Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Αλάν Μοντί, με τους Σεσίλ Ντε Φρανς, Γιολάντε Μορό, Όντρεϊ Λαμί, Σιμόν Αμπκαριάν, Μισέλ Μασιερό κα.

Χωρίς δουλειά ή προσόντα γενικότερα, η Σάντρα, μια πρώην νικήτρια καλλιστείων, μετακομίζει ξανά στης μητέρας της, μετά από 15 χρόνια. Βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με το αφεντικό της, τον οποίο.. σκοτώνει κατά λάθος. Δύο γυναίκες είναι μάρτυρες. Οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός έκρυβε μια τεράστια περιουσία, την οποία αποφασίζουν να μοιραστούν. Κάπως έτσι ξεκινούν τα προβλήματα..


«Ένας Πιστός Άντρας»
(«L' Homme Fidèle») Αισθηματικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Λουί Γκαρέλ, με τους Λουί Γκαρέλ, Λετίσια Κάστα, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Τζόσεφ Έγκελ κα.

Οχτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Αμπέλ συναντά ξανά τη Μαριάν στην κηδεία του παλιού κολλητού του και συντρόφου της Μαριάν, Πολ. Ο Αμπέλ θεωρεί αυτό το τραγικό γεγονός έναν καλό οιωνό. Ο θάνατος του Πολ του δίνει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τη Μαριάν. Κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Ζοζέφ, ο γιος του Πολ και της Μαριάν, και η αδελφή του Πολ, η Εβ, σταματήσουν να μηχανορραφούν για να του στερήσουν κάθε ελπίδα..



«Ο Παραλίας»
(«The Beach Bum») Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Χάρμονι Κορίν, με τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Σνουπ Ντογκ, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Τζίμι Μπάφετ, Στέφανι Όουεν κα.

Οι περιπέτειες του Μούντογκ, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να ακολουθεί κανόνες και «πρέπει» και βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για τις τρέλες του.



«Everything is Wonderful»
(«Everything is Wonderful») Δραματική κωμωδία, αμερικανικής και ελληνικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Πία Μέχλερ, με τους: Τώνια Σωτηροπούλου, Πία Μέχλερ, Αλέξης Γεωργούλης, Χάνα Χέρζσπρουνγκ κα.

Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Λένα πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Μαρία, μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Όταν η Λένα διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.



«Brightburn: Ζωντανή Κόλαση»
(«Brightburn») Θρίλερ φαντασίας και τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2019, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γιαροβέσκι, με τους Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ντέιβιντ Ντένμαν, Ματ Τζόουνς κα.

Μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να συλλάβει ένα παιδί, τα όνειρα της Τόρι γίνονται πραγματικότητα με τον ερχομό ενός μυστηριώδους μωρού. Ο γιος της μοιάζει να ενσαρκώνει ό,τι επιθυμούσε η Τόρι και ο σύζυγος της Κάιλ. Είναι έξυπνος, ταλαντούχος και γεμάτος περιέργεια για τον κόσμο. Αλλά, όσο πλησιάζει την εφηβεία, εκδηλώνει σκοτεινές δυνάμεις και η Τόρι αμφιβάλλει για τον ίδιο της τον γιο. Όταν ο γιος της αρχίσει να συμπεριφέρεται τρομαχτικά, οι πιο κοντινοί του βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού από παιδί θαύμα μεταμορφώνεται σε μοχθηρό αρπακτικό.