Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την τελευταία πενταετία η χρήση mobile data και εταιρικών συνδέσεων πενταπλασιάστηκαν. Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE, είναι ενδεικτικά: η κίνηση στο δίκτυό της, από τα 1,2 petabytes το 2014, αναμένεται να εκτοξευθεί στα 5,6 petabytes το 2018, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 400%.

Είναι εμφανές ότι οι επαγγελματίες έχουν ανάγκη από πακέτα με περισσότερο χρόνο ομιλίας, περισσότερα δεδομένα για χρήση ίντερνετ και υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Πρόσφατα μάλιστα η COSMOTE προχώρησε στον επανασχεδιασμό του χαρτοφυλακίου της, με την ανακοίνωση των νέων προγραμμάτων κινητής COSMOTE Business Mobile για εταιρικούς πελάτες, τα οποία διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum.

Με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, η εταιρεία, προσφέρει μεγαλύτερη ενσωματωμένη αξία στον επαγγελματία με:

  • Έως και 100% αυξημένα data, που φτάνουν τα 30GB
  • Περισσότερα έως και Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα
  • Περισσότερα Λεπτά Ομιλίας προς Διεθνή δίκτυα 35 χωρών
  • Δωρεάν Περιαγωγή σε χώρες εκτός Ε.Ε, έως και 10 δωρεάν Travel Passes το μήνα

Παράλληλα, με την ενεργοποίησή ενός εκ των νέων προγραμμάτων συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

»» Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τον τιμοκατάλογο των προγραμμάτων

         

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα

Μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, "Greece’s Fastest Mobile Network 2018" από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.

Επίσης, έχει λάβει την πιστοποίηση "Best in Test" για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data χωρις να υπάγονται σε υπέρογκές αναγκαστικές χρεώσεις. Έτσι, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές ΜΟΝΟ εφόσον το επιθυμούν.