Κατανοώντας ότι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος μαζί με όλες τις συμπληρωματικές χρεώσεις που εμφανίζονται σε αυτόν είναι ένας από τους μεγαλύτερους «εφιάλτες» για τα νοικοκυριά, το fpress.gr ξεκινάει την προσπάθεια πλήρους ενημέρωσης των καταναλωτών. Βήμα πρώτο; Η κατανόηση του δαιδαλώδους τρόπου υπολογισμού των χρεώσεων που αποτυπώνονται στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τη συμπλήρωση 4-5 πληροφοριών και όλα αποτυπώνονται στο νέο εργαλείο οικονομικής ενημέρωσης αλλά και τα διαγράμματα που το συνοδεύουν.   Μια από τις αποφάσεις που καλείται να λάβει το νοικοκυριό στην προσπάθεια να περιορίσει τα πάγια έξοδά του, είναι και η αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ υπόσχονται δώρα αλλά και εκπτώσεις που φτάνουν στο 30%.

Επί ποιού μεγέθους υπολογίζονται όμως αυτές οι εκπτώσεις; Η σωστή επιλογή, προϋποθέτει σωστή ενημέρωση. Να λοιπόν ο πρώτος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του fpress.gr: να κατανοήσετε πλήρως τι πληρώνετε και τι μπορείτε να γλιτώσετε.  

Διαβάστε τη συνέχεια στο fpress.gr