H Globe One Digital στηρίζει ως Xρυσός Xορηγός το 1st Google Marketing Conference, που πραγματοποιείται στις 10 και 11 Ιουλίου στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Google. Πρόκειται για μία ακόμη χορηγία του πολυβραβευμένου Digital Marketing Agency, που διατηρεί ως στρατηγικό στόχο την υποστήριξη του τομέα ψηφιακής επικοινωνίας, καθώς και τη διάδοση σύγχρονης τεχνογνωσίας στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και παρουσίας του.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η υποστήριξη ενός συνεδρίου τέτοιου βεληνεκούς στην Ελλάδα. Όπως είναι γνωστό σε όλους, το Marketing διατηρεί σημαντική θέση στα κύρια κανάλια επενδύσεων του επιχειρηματικού κόσμου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα τελευταία δε χρόνια, το κομμάτι του Digital Marketing, έχει ηγετική παρουσία στους προϋπολογισμούς τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων, γεγονός που καθιστά αυτό το συνέδριο αναγκαίο για όλα τα μεγάλα brands και τους marketeers, προκειμένου να εξετάσουν πώς μπορούν να επενδύσουν σοφότερα και αποτελεσματικότερα τo budget της επιχείρησής τους στην ψηφιακή επικοινωνία.

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν να κερδίσουν με τη συμμετοχή τους σε ένα συνέδριο αυτού του επιπέδου, καθώς οι ομιλητές που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο θα συνεισφέρουν με πολύτιμη γνώση, που δύσκολα κάποιος μπορεί να βρει ανατρέχοντας απλά στις μηχανές αναζήτησης ή σε κάποια από τα βιβλία ή έντυπα που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο.
Τιμούμε την πρωτοβουλία της Boussias Communications και της Google και επιθυμούμε να καθιερωθεί το εν λόγω συνέδριο, τουλάχιστον σε ετήσια βάση, για να έχουν κάθε χρόνο οι εταιρείες την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, με στόχο την αποτελεσματικότερη ψηφιακή επικοινωνία.
Επίσης, το 1st Google Marketing Conference μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία, να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά παγκοσμίως την τεχνολογία που δημιουργήσαμε, το Consolytics», δήλωσε ο Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής και CEO της Globe One Digital.



Η Globe One Digital, αξιοποιώντας εμπειρία άνω των 15 ετών στις ψηφιακές πλατφόρμες διαφήμισης και 20 ετών στο Digital Marketing, αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να επενδύσει στη δημιουργία μιας καινοτόμου τεχνολογικής πλατφόρμας που θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο σε επιχειρήσεις με πολλαπλά websites και παρουσία στο internet, από εδώ και στο εξής.
Εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία Google Analytics και μέσα από μια σειρά αλγορίθμων, η πλατφόρμα αυτή θα εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις στη λήψη ορθών αποφάσεων μέσα από πραγματικά συγκεντρωτικά δεδομένα, μέσα σε ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου, κάτι που σήμερα απαιτεί σημαντικό χρόνο επεξεργασίας και επένδυσης σε εξειδικευμένα στελέχη.