Οι μνημονιακές πολιτικές δεν τελειώνουν και δεν θα φύγουν διά μαγείας με το τέλος του τρίτου μνημονίου δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο απερχόμενος επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, και πρόσθεσε: «H επόμενη μέρα δεν θα είναι έξοδος ανεμελιάς, η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει αυτοπειθαρχία ώστε το "μαξιλάρι" (ρευστότητας) που θα έχει μαζέψει να μη χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, τις παροχές και το κομματικό κράτος».

Ο κ. Λιαργκόβας άφησε αιχμές προς την κυβέρνηση τονίζοντας: «Γινόμασταν μη αρεστοί, αυτό σημαίνει ότι κάναμε τη δουλειά μας… Προβλεπόταν και δεύτερη θητεία, δεν ήθελε η κυβέρνηση, η Βουλή».

Αναφερόμενος εξάλλου στον νέο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού Φραγκίσκο Κουτεντάκη, διερωτήθηκε «πώς θα μπει ένα μέχρι πρόσφατα κυβερνητικό στέλεχος στη θέση του κριτή ενώ πριν ήταν κρινόμενος;».

Το ξεκίνημα με την τοποθέτηση Κουτεντάκη, προειδοποίησε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, δεν είναι κάλο, πλήττει την ανεξαρτησία ενός δημοσιονομικού θεσμού και όταν πλήττεται η ανεξαρτησία πλήττεται και η αξιοπιστία και χωρίς αξιοπιστία η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά.