Με το βλέμμα στη συνεδρίαση της Federal Reserve την Πέμπτη, όπου και αναμένονται σχετικές αποφάσεις για την επιτοκιακή πολιτική ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Wall Street, με τους δείκτες να κλείνουν με αρνητικά πρόσημα, χωρίς όμως να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα της τάσης που είχε η αγορά. 
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones ^DJI-0,38% υποχώρησε κατά 0,38% στις 16.370,96 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 0,34% στις 4.805,76 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε πτωτικά κατά 0,41% στις 1.953,03 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Solera Holdings σημείωσε κέρδη 8,6%, μετά την ανακοίνωση ότι η Vista Equity Partners συμφώνησε να αγοράσει την εταιρεία έναντι του ποσού των 6,5 δισ. δολαρίων.
Επίσης, κέρδη 1% σημείωσε η μετοχή της Apple, μετά τα σχόλια των αναλυτών που θέλουν τις προοπτικές της να ευνοούνται μετά την παρουσίαση των νέων κινητών τηλεφώνων και ipad την περασμένη εβδομάδα.
Βασικός καταλύτης για τις αγορές παγκοσμίως είναι αυτήν την εβδομάδα η απόφαση της Federal Reserve για τη διαμόρφωση του επιτοκίου, το οποίο από το 2009 παραμένει αμετάβλητο στο 0% - 0,25%.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg, οι επενδυτές θεωρούν σχεδόν βέβαιο η Federal Reserve να προχωρήσει σε αύξηση του επιτοκίου της μέχρι το τέλος του έτους. Ωστόσο έχουν μειώσει τις εκτιμήσεις τους ότι αυτό μπορεί να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, δίδοντας πιθανότητες 28%, έναντι 48% που ήταν οι πιθανότητες τον Αύγουστο, πριν την υποτίμηση του γουάν από τις κινεζικές αρχές.