Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζει να σαρώνει στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, κατακτώντας 8 βραβεία σε όλες τις Premium Κατηγορίες στα φετινά 75th Prime Time Emmy Awards για σειρά και ντοκιμαντέρ που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της, τα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Η ασυναγώνιστη σειρά "Succession" κέρδισε 6 βραβεία, μεταξύ των οποίων: Καλύτερη δραματική σειρά, καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά (Sarah Snook), καλύτερου ηθοποιού (Kieran Culkin) και καλύτερου ηθοποιού σε Β’ Ανδρικό ρόλο (Matthew MacFadyen), καλύτερης σκηνοθεσίας για δραματική σειρά και καλύτερου σεναρίου για δραματική σειρά.

Το ντοκιμαντέρ "Moonage Daydream" για τον David Bowie κέρδισε 2 βραβεία Emmy για καλύτερη Μίξη ήχου και καλύτερο μοντάζ ήχου για μη μυθοπλαστικό πρόγραμμα.

Ο 4ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Succession» καθώς και το ντοκιμαντέρ "Moonage Daydream" για τον David Bowie είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ.