Όταν πρόκειται για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον αγαπημένο σας, ένα σετ περιποίησης για άνδρες είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Δεν είναι μόνο πρακτικό και χρήσιμο, αλλά δείχνει επίσης ότι ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή του και ότι είστε πρόθυμοι να επενδύσετε για να βεβαιωθείτε ότι θα δείχνει τον καλύτερο εαυτό του.

Ένα σετ περιποίησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας και να βεβαιωθείτε ότι ο ξεχωριστός σας άνθρωπος είναι περιποιημένος και αισθάνεται αυτοπεποίθηση.

Από ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές και κόφτες γενειάδας μέχρι κρέμα ξυρίσματος και aftershave, ένα σετ περιποίησης για άνδρες είναι σίγουρο ένα δώρο που θα εκτιμήσει ίδιος και το δέρμα του.

Η πρώτη σας επιλογή θα πρέπει σίγουρα να είναι μια ξυριστική μηχανή. Και σίγουρα η ξυριστική Μηχανή PHILIPS QP2520/30 OneBlade με επαναστατική νέα τεχνολογία  σχεδιάστηκε για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος.

Μπορεί να τριμάρει, να διαμορφώσει και να ξυρίσει οποιοδήποτε μήκος τρίχας. Το σύστημα διπλής προστασίας, η ειδική του επικάλυψη για απαλή ολίσθηση σε συνδυασμό με τα στρογγυλεμένα άκρα, κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο και άνετο. Η τεχνολογία που διαθέτει, παρέχει μια ταχύτατα κινούμενη λεπίδα (200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο) διασφαλίζοντας αποτελεσματικό ξύρισμα, ακόμα και στις πιο μακριές τρίχες.

Set_Andrikis_Peripoiisis1

Το OneBlade δεν παρέχει τόσο βαθύ ξύρισμα όσο μια συμβατική λεπίδα κι έτσι το δέρμα δεν ερεθίζεται. Οι λεπίδες έχουν σχεδιαστεί για απόδοση μεγάλης διάρκειας.

​Σετ ξυρίσματος Mühle Pinsel S81M316S

 Ιδανική επιλογή για άνδρες που εκτιμούν λειτουργικότητα και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.
Κλασσικό στυλ με απαλά στρογγυλεμένα σχήματα σε όλα τα εξαρτήματα θα κάνουν το ξύρισμα μια ευχάριστη ιεροτελεστία. Η φυσική τρίχα του πινέλου είναι από ασβό.
Το υλικό (χρώμιο) που χρησιμοποιείτε, είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, πολύ μεγάλης διάρκειας και έχει μια πολυτελής και γοητευτική λάμψη.

Λάδι Περιποίησης για Γένια L’Oreal Paris Men Expert Barber Club 30ml

Τιθασεύει τα μούσια και θρέφει την επιδερμίδα. Χαρίστε του το Barber Club έλαιο για πρόσωπο και μούσια εμπνευσμένο από την τεχνογνωσία των ειδικών.
Παράλληλα καταπραΰνει από τον κνησμό και θρέφει την επιδερμίδα.
Set_Andrikis_Peripoiisis3

Ολα τα είδη ανδρικής περιποίησης θα τα βρείτε μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εάν δεν γνωρίζεις τι δώρο να κάνεις στους αγαπημένους σου, τότε σου έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσύ επιλέγεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.