Είτε αποφασίζετε να φτιάξετε το σπίτι σας από την αρχή είτε απλώς θέλετε να ανανεώσετε τους χώρους σας και μαζί τους να ανανεωθείτε και εσείς, η Black Friday μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να κάνουμε κάθε μας αγορά σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Με το SHOPFLIX.GR η Black Friday γίνεται όμως, ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική αφού μπορείτε να βρείτε ό,τι αναζητάτε από smartphones ή laptops, λευκές οικιακές συσκευές και όσα χρειάζεστε για ατελείωτο gaming, μέχρι είδη γυμναστικήςπαιδικά και βρεφικά.

Στο SHOPFLIX.GR έχετε περισσότερες επιλογές παράδοσης της παραγγελίας σας για να παραλάβετε όπου θέλετε, στον χρόνο που επιθυμείτε τις αγορές σας. Θα παραλάβετε όλα όσα έχετε επιλέξει στην ώρα τους, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Διαφορετικά έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε ένα από τα σημεία παραλαβής του SHOPFLIX.GR στον χρόνο που εσείς θα διαλέξετε.

Μέσα από την Clever Point παραλαβή η παράδοση μπορεί να γίνει σε παραπάνω από 550 σημεία παραλαβής,  24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας με άνεση ακόμα και στην busy Black Friday.

Μάλιστα, το αγαπημένο marketplace σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε όλα όσα θα επιλέξετε σε μία μόνο αποστολή χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Στο SHOPFLIX.GR η Black Friday είναι καλύτερη

Πλοηγηθείτε στην ατελείωτη ποικιλία προϊόντων του SHOPFLIX.GR, επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα και κάντε τις πληρωμές σας με ευκολία και ασφάλεια.

Έχετε την ευκαιρία να πληρώσετε με όποιο τρόπο επιλέξετε, εύκολα και γρήγορα. Όπως και εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, το SHOPFLIX.GR εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφαλή αποθήκευση των καρτών που χρησιμοποιείτε, μέσα από το πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας του.

Διαθέσιμοι είναι όλοι οι τρόποι πληρωμής όπως η πληρωμή με αντικαταβολή, με κάρτα, με έως και 60 άτοκες δόσεις,  με Apple Pay, με Google Pay, με Viva Wallet, μέσω IRIS.