Στο Opengov.gr το νομοσχέδιο που αναλύθηκε διεξοδικά από το υπουργείο Οικονομικών το πρωί της Τρίτης (11/7), για την επόμενη εβδομάδα.

Το νέο οικονομικό νομοσχέδιο με τίτλο «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας», τέθηκε ήδη σε δημόσια διαβούλευση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Opengov.gr, ο υπουργός Οικονομικών «θέτει από σήμερα Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων και της οικογένειας».

«Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος», επισημαίνεται.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 18 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα και στη συνέχεια, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Στη διεύθυνση http://www.opengov.gr/minfin/?p=11865 μπορεί κανείς να δει όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου και τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.