Πόσες φορές η τεχνολογία έκανε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη; Πράγματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν πολύπλοκα και χρονοβόρα, με τη βοήθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού τώρα είναι απλά και γρήγορα, χωρίς να προκαλούν το παραμικρό άγχος. Μία από τις παγκόσμιες τάσεις που μας έχει …λύσει τα χέρια κυριολεκτικά, είναι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Σε αυτό το άρθρο θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να απαλλαχτείς από το βάρος του κλασικού, ογκώδους πορτοφολιού και να μάθεις πως πλέον όλα γίνονται με ένα απλό άγγιγμα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς γίνεται αυτό;

woman-holding-smartphone-with-digital-wallet-appli-2022-12-16-07-01-34-utc

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ουσιαστικά είναι μία εφαρμογή στο Smartphone που μας επιτρέπει να έχουμε σε ψηφιακή μορφή την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης αλλά και τις κάρτες μας. Παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε όλες τις συναλλαγές μας, με τη λειτουργία NFC (Near Field Communication) η οποία επιτρέπει σε δύο συσκευές όπως το Smartphone ή ένα Smartwatch και ένα POS να επικοινωνούν μεταξύ τους όταν βρίσκονται κοντά.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι τόσο βολικό και πρακτικό, αφού μπορείς πλέον να ελέγχεις πιο εύκολα και ανά πάσα στιγμή τα έξοδά σου, να κερδίζεις πόντους ανταμοιβής αλλά και να ανατρέχεις γρήγορα σε έγγραφα που έχεις πρόχειρα. Άλλωστε, πολλές αεροπορικές εταιρείες σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις εκεί τα εισιτήρια. Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός κι άλλες εταιρείες δίνουν τέτοια δυνατότητα, όπως για παράδειγμα στις συναυλίες. Έτσι, καταφέρνεις να τα έχεις όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα σε μία μόνο εφαρμογή!

Ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες, ωστόσο, που καθιστά το ηλεκτρονικό πορτοφόλι την κυρίαρχη τάση παγκοσμίως (έως το 2022 προστέθηκαν 3,4 δις νέοι χρήστες εφαρμογών πληρωμών για κινητά παγκοσμίως) είναι η ασφάλεια. Το 62% των ανθρώπων κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους έχει χάσει το πορτοφόλι τους. Το μεγάλο πρόβλημα που συνήθως εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση, είναι ο μέσος χρόνος επανέκδοσης των χαμένων εγγράφων από το πορτοφόλι (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ), ο οποίος μπορεί να ξεπεράσει τις 4 μέρες. Tα προσωπικά δεδομένα στο Smartphone όμως παραμένουν ασφαλή με τη χρήση του μοναδικού σου δακτυλικού αποτυπώματος (Touch ID) ή του προσώπου σου (Face ID) και του ελέγχου δύο παραγόντων.

Σε αυτή τη διαδικασία, λοιπόν πολύτιμος σύμβουλος είναι το Πλαίσιο και η εξειδικευμένη ομάδα του, που είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει ουσιαστικά. Ακόμα κι αν αυτά σου ακούγονται πρωτόγνωρα, μία επίσκεψη στα καταστήματα Πλαίσιο θα σου λύσει κάθε πιθανή και …απίθανη απορία και οι Plaisio experts, θα βρουν μαζί σου το προϊόν που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

Ένα smartphone όμως, μας ακολουθεί σε πολλές πτυχές της ζωής μας, γι’ αυτό και το Πλαίσιο μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή smartphone ώστε να καλύψεις τις απαιτήσεις σου ανάλογα με το τι χρήστης είσαι!

Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, να παρακολουθείς βίντεο, να ακούς μουσική, να παίζεις παιχνίδια ή το χρειάζεσαι για επαγγελματική χρήση; Στο Πλαίσιο, θα σε βοηθήσουν να κάνεις την πιο σωστή επιλογή συσκευής.

Και αφού κάνεις την επιλογή σου, θα θυμάσαι ότι   με το Πλαίσιο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αφού με την υπηρεσία «Προστασία Συσκευής» να ξεγνοιάσεις από ενδεχόμενα κόστη επισκευών για ένα χρόνο, καθώς η υπηρεσία σου προσφέρει τα παρακάτω:

  • Δανεική συσκευή κατά τη διάρκεια επισκευής
  • Προστασία θραύσης οθόνης και πτώσης υγρού
  • Δωρεάν μεταφορά δεδομένων από την παλιά συσκευή*
  • Εγγύηση επισκευής
  • Δωρεάν έλεγχο καλής λειτουργίας συσκευής
  • Αντικατάσταση σε αδυναμία επισκευής
  • Πανελλαδική τεχνική κάλυψη
  • Κάλυψη ενός γεγονότος εντός της διάρκειας του προγράμματος

 

Η λύση για όλα σου τα έγγραφα και το νέο σου Smartphone πλέον είναι απλή, ασφαλής, γρήγορη και περνάει μέσα από το Πλαίσιο.