Νέες επενδύσεις στον τομέα της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Texan Envipco Hellas Group, Παναγιώτης Μούργος, μιλώντας στην 26η Ετήσια Κυβερνητική Στρογγυλή Τράπεζα του Economist με τίτλο «Antitheses, transformations, κατορθώματα σε έναν κόσμο που αλλάζει» στο Grand Resort Λαγονήσι στην Αθήνα.

Ο κ. Μούργος μιλώντας σε θεματική ενότητα για τα επιτεύγματα στον επιχειρηματικό κόσμο σημείωσε: «Στον τομέα της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας η εξαιρετική συνεργασία και η εργασία των δύο συναρμόδιων υπουργών του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, έχουν καταφέρει να φέρουν νέες επενδύσεις στον τομέα της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομία. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν νέες επενδύσεις στον τομέα αυτό, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην πράσινη οικονομία και να έρθουν νέες επενδύσεις για να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία σε μια βιώσιμη ανάπτυξη». 

Με αφορμή την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης στο Συνέδριο του Economist ο Παναγιώτης Μούργος ανέφερε για τη συνεργασία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κατά τη θητεία του σε αυτό το κρίσιμο υπουργείο κατάφερε το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας να λέει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι ο θεσμικός συνομιλητής όλων των επενδυτών και προσπαθεί με διαφανή, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο να επιλύει τα προβλήματα κάθε νέας επένδυσης στη χώρα μας. Με συνεχή, συστηματική και συχνά αθόρυβη εργασία έχει καταφέρει σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό να κάνει τη χώρα μας έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι επενδύσει και οι θέσεις εργασίας».

Δείτε την ομιλία του Παναγιώτη Μούργου

Tα parapolitika.gr είναι Communication supporter του 26th Annual Economist Government Roundtable