Σε κρυφό άσο του φετινού τουρισμού εξελίσσεται η Πρέβεζα με τον Αύγουστο να θυμίζει εποχές πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19.

Ήδη, ο μέσος όρος πληρότητας στα ξενοδοχεία αγγίζει το 75% με 80%, έχοντας μόλις αφήσει έναν συνολικά καλό Ιούλιο (άνω του 50%) συγκριτικά με αρκετές περιοχές της χώρας όπου επικράτησε πληρότητα κάτω του 40%.

Ειδικότερα, στο τετράστερο daLUZ Boutique Hotel, ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία της κατηγορίας αυτής στην Πρέβεζα, όχι μόνο δεν έχουν καταγραφεί ακυρώσεις αλλά η πληρότητα αγγίζει το 100% με κύριες αγορές την Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

«Το 2021 κινείται πολύ καλύτερα από την περσινή χρονιά που ο μέσος όρος πληρότητας είχε πέσει στο 27% σε σχέση με το 2019 που ήταν στο 61,23%», σχολιάζει στο powergame.gr σχετικά με την κίνηση της σεζόν, ο Κωνσταντίνος Κάζος, γενικός διευθυντής του daLUZ Boutique Hotel ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση μόλις τον φετινό Μάιο, σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τον κλάδο του τουρισμού και συγκεκριμένα για τη φιλοξενία.

«Το ξενοδοχείο επαναλειτούργησε σχετικά αργά, μετά τις 20 Ιουνίου, όμως από τα τέλη του Ιουλίου υπάρχει μια ανοδική τάση στις κρατήσεις που κορυφώθηκε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου με την πληρότητα να φτάνει το 100%», λέει ικανοποιημένος, βλέποντας τη ζήτηση να επεκτείνεται και προς τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια ώρα, ανοδικά κινούνται οι βαθμολογίες του daLUZ στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες αξιολόγησης ποιότητας καταλυμάτων ενώ ψήφο εμπιστοσύνης παίρνει και ως προς το υγειονομικό σκέλος.

Διαβάστε όσα λέει για τη μεγάλη προοπτική στην τουριστική ανάπτυξη της Πρέβεζας αλλά και γιατί το daLUZ Boutique Hotel αποτελεί κορυφαίο και ασφαλή υγειονομικά προορισμό διακοπών στο powergame.gr