Το δικό του μήνυμα για την εξαγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά έστειλε ο Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ο κ.Δημητριάδης τονίζει τη σημαντικότητα των ναυπηγείων, κλείνοντας των κύκλο αβεβαιότητας της τελευταίας δεκαετίας. Ειδικότερα, τονίζει ότι «γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας».

Aναλυτικά η δημοσίευσή του

Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας. Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ.

Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους.