Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
trapefffzaAlfpaBank2
Οικονομία

Τις προσπάθειες του «Χαμόγελου του Παιδιού» στηρίζει η Alpha Bank - Mε προβολή μηνυμάτων Amber Alert στις οθόνες των ΑΤΜ

 Τις προσπάθειες του «Χαμόγελου του Παιδιού» με προβολή μηνυμάτων Amber Alert στις οθόνες των ΑΤΜ στηρίζει η Alpha Bank. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενεργό συμμετοχή αναλαμβάνει η Alpha Bank στην έγκαιρη ειδοποίηση των πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης παιδιών μέσω της προβολής μηνυμάτων Amber Alert στις οθόνες του δικτύου των ΑΤΜ της σε όλη την Ελλάδα.

 Με την πρωτοβουλία αυτή, η Alpha Bank ενώνει τις δυνάμεις της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συμμετέχει στο εθνικό συντονιστικό πρόγραμμα Amber Alert Hellas για την προβολή των μηνυμάτων Amber Alert, αυξάνοντας τις πιθανότητες εντοπισμού των αγνοούμενων παιδιών. Τα μηνύματα Amber Alert ενεργοποιούνται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Αστυνομία και διαχέονται μέσα από πληθώρα καναλιών επικοινωνίας, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και άλλες ανακοινώσεις.

 Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Alpha Bank, μέσα από το ευρύ δίκτυο των ΑΤΜ της που καλύπτει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση του κοινού και γίνεται πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας για να βρουν όλα τα παιδιά τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι τους.

TAGS: