Σε συζητήσεις με ομολογιούχους, προκειμένου να τους εκχωρήσει μέρος των μετοχών με στόχο τη αναδιάρθρωση ομολόγων ύψους σχεδόν 750 εκατ. ευρώ, βρίσκεται η Intralot, σύμφωνε με το πρακτορείο Bloomberg.

 Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ολοκληρώσει 9μηνο με μεγάλη πτώση σε όλα τα μεγέθη της, με έσοδά της να υποχωρούν κατά 52,1% και τα EBITDA κατά 42,6%, μια εξέλιξη που έστρεφε το ενδιαφέρον στη διαπραγμάτευση αναδιάρθρωσης του χρέους.

 Η συζήτηση αναδιάρθρωσης του δανεισμού, ύψους 748 εκατ. ευρώ έχει ξεκινήσει από την περασμένη Άνοιξη, ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί προς το παρόν, με το δημοσίευμα του Bloomberg να επικαλείται πηγές που αναφέρουν ότι η πρόταση περιλαμβάνει μερίδιο στην εταιρεία για τους πιστωτές, ενώ θα εκδοθεί παράλληλα νέο ομόλογο εξασφαλισμένο με περιουσιακά στοιχεία.

 Σημειώνεται ότι η Intralot έχει συνάψει δύο μεγάλα ομολογιακά δάνεια, ένα ονομαστικής αξίας 250 εκατ. ευρώ και ένα δεύτερο ύψους 500 εκατ. ευρώ, με τη βαρύτητα να πέφτει στο πρώτο δάνειο, 5ετούς διάρκειας και λήξης Σεπτέμβριος 2021.