Δυναμώνει το κλίμα ικανοποίησης στους επενδυτές και μετόχους της MYTILINEOS έπειτα από τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας για νέες αλλαγές σε οργανόγραμμα και δομή.
Όχι μόνο ενισχύεται η εμπιστοσύνη τους αλλά και η… τσέπη καθώς γίνεται ένας εξορθολογισμός που μπορεί να φέρει χαμόγελα και στο ταμπλό.
mm


Ενας νέος Τομέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας (ΤΕΔ) Διεθνούς Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας προστίθεται στη δομή της MYTILINEOS έπειτα από πρόταση του Προέδρου και CEO της εταιρείας Ευάγγελου Μυτιληναίου, την οποία και ενέκρινε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 το ΔΣ της εταιρίας.
mytil


Γενικός Διευθυντής στον νέο ΤΕΔ αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαπέτρου.

ΝΕΟΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ 
Ακόμη, ο ΤΕΔ Εμπορίας Φυσικού Αερίου συγχωνεύθηκε με τον ΤΕΔ Ηλεκτρικής Ενέργειας, ενώ, όπως αναφέρει η MYTILINEOS, ήδη αποτυπώνονται ενοποιημένα τα αποτελέσματα στις οικονομικές καταστάσεις.

Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Ντίνος Μπενρουμπή, ενώ ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος (διευθυντής ΤΕΔ Εμπορίας Φυσικού Αερίου), αναλαμβάνει ρόλο Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή με αρμοδιότητα τα θέματα Φυσικού Αερίου.

Η τρίτη αλλαγή έγινε στην Γενική Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Διακυβέρνησης η οποία πλέον έγινε Γενική Διεύθυνση Εταιρικής Διακυβέρνησης και Αειφόρου Ανάπτυξης. Η τελευταία μάλιστα αποτελεί βασική προτεραιότητα και της στρατηγικής της MYTILINEOS. Γενικός Διευθυντής ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ
Ακόμη, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Ευάγγελος Χρυσάφης, ανέλαβε ειδικές αρμοδιότητες σε ρυθμιστικά θέματα και θέματα στρατηγικής της εταιρείας στον χώρο της Ενέργειας.

Ο Πέτρος Σελέκος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Νομικών, Ρυθμιστικών και Κανονιστικών θεμάτων, ενώ η Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων θα υπάγεται πλέον στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, υπό τον Ιωάννη Καλαφατά.
μυτιλ5

Αναβάθμιση ανακοινώθηκε για τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Marketing που θα είναι πλέον Γενική Διεύθυνση με Γενική Διευθύντρια την Βίβιαν Μπουζάλη.