Με δυνατή επίγευση φεύγει το 2019 για τον Ομιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μέλος της LafargeHolcim καθώς πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία με την Praktiker Hellas, ενώ μόλις χτες το βράδυ, έφυγε από την εκδήλωσε των Bravo Sustainability Awards 2019 με το Βραβείο «Συν-επεξεργασία: Εναλλακτικά καύσιμα & ενεργειακή αξιοποίηση στην τσιμεντοβιομηχανία».

«Η σημερινή διάκριση αποτελεί για εμάς ακόμη μια επιβεβαίωση ότι ακολουθούμε τη σωστή πορεία για την υλοποίηση του οράματός μας, να δημιουργήσουμε από κοινού με τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες και τους συμμετόχους μας ένα μέλλον βιώσιμο, ένα μέλλον καλύτερο για όλου», σχολίασε λίγο μετά την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής η Λένα Μπέλση, Διευθύντρια Εναλλακτικών Καυσίμων & Πρώτων Υλών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

«Αναγνωρίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος ως στρατηγικής σημασίας πράγοντα για τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων και υπηρετούμε τη στρατηγική αυτή προτεραιότητα με συνέπεια», πρόσθεσε.
oi_anthropoi_mas_in2


Η καινοτόμα πρακτική της συν-επεξεργασίας του ομίλου ΗΡΑΚΛΞΗΣ έχει στόχο την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος κατά τη διαδικασία παραγωγής τσιμέντου. 

Όπως ενημερώνουν οι αρμόδιοι, είναι μια διαδικασία που αφορά στη χρήση εναλλακτικών καυσίμων, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου καθώς και μια πιο ολοκληρωμένη και υπεύθυνη διαχείριση των αποβλήτων.

380929


TO DEAL ΜΕ ΤΗΝ PRAKTIKER
Σε μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας στο εμπόριο λιανικής πώλησης δομικών υλικών προχώρησε ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με την Praktiker Hellas, βάζοντας νέα θεμέλια για η νέα χρονιά.

Μία κίνηση που ενισχύει την ολοένα και πιο ισχυρή παρουσία του ομίλου στο οργανωμένο δίκτυο λιανεμπορίου δομικών υλικών, διαθέτοντας τα σακευμένα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ μέσω της Praktiker, κορυφαίου παίκτη στην αγορά των DIY καταστημάτων και Home Improvement στην Ελλάδα.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Praktiker Hellas στην μεγάλη οικογένεια συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναζητούμε διαρκώς νέες ευκαιρίες και επενδύουμε σε στρατηγικές συνεργασίες για να βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας», σχολίασε σχετικά ο Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.
dimitris_dimou_cropped

«Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας με την Praktiker Hellas που θα επεκταθεί στο μέλλον και σε νέα καινοτόμα προϊόντα του Ομίλου μας».

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με τη διάθεση των προϊόντων τσιμέντου του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στα 6 καταστήματα της Αττικής, ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη περισσότερων πελατών.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάγκος, Διευθυντής Αγορών της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Πρόκειται για μια συνεργασία που βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια, καθώς μοιραζόμαστε το κοινό όραμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια κορυφαία και ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Με το κορυφαίο brand της αγοράς τσιμέντου στην Ελλάδα, συμπληρώνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των δομικών προϊοντικών λύσεων που προσφέρουμε, στοχεύοντας σε μια εξαιρετική συνεργασία τόσο σε ποιότητα και όσο σε χρονική διάρκεια».

ΛΗΤΩ ΜΗΣΙΑΚΟΥΛΗ
litomissiakouli@yahoo.com