Πρωτοπόρο στην αντικειμενική οικονομική δημοσιογραφία, το mononews.gr παρουσιάζει την καίρια έρευνα «Rebuilding Greece: Η Ελλάδα πέντε χρόνια μετά» όπου φιλοξενούνται τριάντα πέντε ηγετικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης Ελλάδας. Το mononews.gr πρωτοστατεί εκ νέου προσκαλώντας τους να εκφράσουν σε πρώτο πρόσωπο και με τον δικό τους ιδιαίτερο τόνο το όραμά τους για το μέλλον της χώρας.

Συμμετέχουν πρωταγωνιστές της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της επιστήμης, του πολιτισμού -επιφανείς προσωπικότητες που έχουν ήδη αφήσει το θετικό αποτύπωμά τους στο δημόσιο και ιδιωτικό γίγνεσθαι. Όπως σημειώνει ο εκδότης Γιώργος Δημητρομανωλάκης, «το mononews.gr πιστεύει ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες και πολιτικοί από εδώ και στο εξής πρέπει να βάλουν τη σφραγίδα τους στη νέα εποχή. Η σωστή επιχειρηματικότητα θα δημιουργήσει περισσότερο πλούτο και περισσότερες θέσεις εργασίας...».

Ευκταίο της μεγάλης αυτής έρευνας, να ανατροφοδοτήσει την κοινωνία και την ευρύτερη Πολιτεία με πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές που θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη και πυξίδα στη νέα εποχή που ανέτειλε με τις τελευταίες εκλογές.

Οι φιλοξενούμενοι, όντας καθεαυτοί οραματιστές και δημιουργοί (καίτοι sotto voce), επηρεάζουν με τη δράση τους καθοριστικά τις εξελίξεις αυτής της χώρας -τις περισσότερες φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αρα και μόνο για λόγους σπανιότητας, η συνεισφορά τους στον δημόσιο διάλογο κρίνεται ιδιαιτέρως πολύτιμη. Και θα συζητηθεί. Το mononews.gr αποτελεί τον αξιόπιστο οδηγό σας στη νέα εποχή.

                                        Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ